MISIUNE

B.C. Laguna s-a infiintat in anul 2006 cu scopul de a oferi sesiuni de initiere, formare si pregatire in jocul de baschet pentru grupuri mici de jucatori. Juniorii beneficiaza de oportunitatea de a-si dezvolta abilitati fundamentale de joc dar si aptitudini comportamentale ale vietii codidiene, intr-un mediu atractiv, bine supravegheat si optim organizat.

Tehnicile de pregatire sunt profesionale si de uz international, tehnici dezvoltate si perfectionate de-a lungul unei intregi cariere de jucator profesionist. Mai mult decat simple sesiuni de pregatire, B.C. Laguna ofera o "scoala" pentru jucatorii seriosi care doresc sa beneficieze de o instruire profesionista, exercitii formative si jocuri competitive, in fiecare zi. Acestia vor avea posibilitatea de a-si imbunatatii considerabil stilul de joc si vor putea intelege intregul proces de dezvoltare la care sunt supusi. Indiferent daca cei mici sunt la inceput si isi doresc sa invete "jocul" de la cei mai buni, sau daca un jucator este in cautarea unui colectiv in care sa se integreze cat mai rapid, noi avem un program anume realizat in functie de nevoile fiecaruia.

Scoala activeaza in baza unui simplu principiciu, acela de a oferi fiecarui participant, antrenamente profesioniste intr-o atmosfera incitanta. Astazi dispune de numeroase cadre de antrenament, sali de joc ce acopera intreaga suprafata a Municipiului Bucuresti. Noi suntem de parere ca baschetbalistii de succes se formeaza inca de mici, indiferent daca prezinta sau nu aptitudinii deosebite, o stea a baschetului se antreaneaza din greu si intr-un mod inteligent. Antrenorii, si intreg staful de pregatire, asigura modele de antrenament special concepute pentru ca jucatorii sa poata atinge cel mai inalt nivel baschetbalistic.

Be part of the SHARKSQUAD!
PASIUNEA noastra este BASCHETUL
PUTEREA noastra sta in ECHIPA
MANDRIA noastra sunteti VOI

Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Botta Ferroli
  
IOANID SCOALA IOANID GRADINITA
  
glorysportsteam brotac