MISIUNE

”Dacă doreşti să ai un copil inteligent, talentat, trebuie să-i dezvolţi forţa pe care inteligenţa i-o va cultiva, să-l faci sănătos şi robust pentru a-l face înţelept şi cu judecată…lasă-l să lucreze, obişnuieşte-l să activeze. Să ai grijă să se mişte mult. Să fie un om puternic trupeşte, în curând va deveni puternic şi intelectual.” J.J. Rousseau

 

De peste 12 ani, Clubul de Baschet LAGUNA SHARKS descoperă si șlefuiește viitoare caractere sportive printre copii și tinerii din România.

 

Într-o perioadă în care lumea digitală acaparează zilnic tot mai multe ore din viața copiilor și a tinerilor, obiectivul nostru este sa le oferim acestora o alternativă sportivă optimă, un liant către socializare, dezvoltare fizică și mentală și educație echilibrată.

 

Educaţia sportivă este extrem de ofertantă în acest domeniu, dacă se realizează utilizând infrastructura adecvată şi angrenând resursele umane ce beneficiază de cunoştinţele şi abilităţile necesare. Siguranța si profesionalismul au pus bazele unui cadru în care ambientul, tehnologia, procedurile sunt legate indisolubil de aceste valori.

 

”Take a kid…put a ball in his hands…a dream in his head…and…with hard work he has the power to chaneg the world…”

 

Pentru noi, performanța în baschet este definită ca fiind un cumul de rezultate deosebite pe care un sportiv le obține în mediul în care activează. Performanța se poate atinge atunci când un individ își împinge limitele de funcționabilitate ale organismului la efort maxim, bazându-se pe autodepașire, ascendență, evoluție și progres continuu.

 

Noi știm deja că fiecare sportiv este diferit și de aceea nu creăm tipare, ci ne dorim ca fiecare din cei pe care îi pregătim să se dezvolte într-un mod unic și complet, atât pe plan sportiv cât și uman.

 

Sezonul 2009/2010 a fost primul în care o echipă BC Laguna Sharks s-a aflat la startul competițiilor. Însă, de atunci, în absolut fiecare sezon competitional, reprezentativele nostre s-au regăsit printre competitoarele diferitelor categorii participante.

 

În cele 12 sezoane competiționale care s-au desfașurat până acum, rechinii au reușit să obțină multiple titluri de Campioni și Vicecampioni ai Romaniei, precum și distincții internaționale obținute la competiții desfășurate în Spania, Serbia, Franța, Bulgaria. Sportivii din cadrul clubului au fost admiși și își continuă activitatea sportivă la Universități de prestigiu din Marea Britanie și SUA.

Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Lumina
  
Nike Ferroli
  
Soleto Trattoria brotac