31.05.2014

”SPORT şi CARACTERe” – De 1 iunie baschetul va fi salvat din mâinile monştrilor!

SPORT si CARACTERe – De 1 iunie baschetul va fi salvat din mâinile monștrilor!
Bugs Bunny, Tweety, Silvester și alte personaje îndrăgite din desenele animate vor prinde viață într-un inedit meci de baschet pe care Steaua CSM EximBank îl va organiza, împreună cu cluburile de baschet BC Laguna Sharks și ACS Dan Dacian pentru copiii care practică acest sport.
Evenimentul, intitulat “SPORT si CARACTERe" , va avea loc duminică, 1 iunie, de la ora 16.00, la sala Rapid, din Calea Giulesti, nr. 18.
Jucători de la Steaua CSM EximBank și antrenori de la cele două cluburi partenere, vor întruchipa personajele de desene animate, într-o punere în scenă adaptată a celebrului film Space Jam, care l-a avut în prim plan pe legendarul baschetbalist Michael Jordan.
Baschetul va fi salvat din mâinile monștrilor și cu ajutorul vedetelor din sportul românesc, care îi vor susține de pe margine pe Bugs Bunny sau pe Scooby Doo, în timp ce cântărețul Cabron va încinge atmosfera cu un recital susținut în pauza meciului.
Peste 1.200 de copii care practică baschetul la BC Laguna Sharks, Școala de baschet Dan Dacian și la echipele de juniori din centrul de excelență al Stelei vor fi recompensați de ziua lor cu acest spectacol, dar și cu premii primite din partea partenerilor evenimentului.
La fel ca și în cazul spectacolului similar organizat de Crăciun, biletul de intrare la acest eveniment are un scop caritabil. Astfel, fiecare spectacor este rugat să aducă unul sau mai multe articole de îmbrăcăminte sau încălțăminte, toate acestea urmând a fi expediate în Serbia și Muntenegru, pentru a susține victimele inundațiilor catastrofale care au avut loc în ultima perioadă în acea zonă.
Evenimentul “SPORT si CARACTERe" este susținut de EximBank, San Pellegrino, Xerox, BCR, Kinder Sport, Regina Maria, Băneasa, Gold Nutrition, RugVity, Primăria Municipiului București, Blitz TV, Iclara.ro și Băneasa Shopping City.

Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Lumina
  
Nike Ferroli
  
Soleto Trattoria brotac