6.07.2024

New challenges

Laguna Sharks parte a Dolomiti Energia Basketball Academy

Dolomiti Energia Basketball Academy este o comunitate care reunește structuri sportive din baschetul italian, portughez, englez și elvețian și care are la bază un principiu simplu: de a oferi baschetului premise puternice și sănătoase de a performa.

Astfel, antrenorii și sportivii noștri vor avea oportunitatea de a colabora cu unul dintre cele mai puternice cluburi din Italia, precum și cu toate celelalte cluburi partenere. Ca primă acțiune comună, în luna mai, rechinii Vlad Spaloghie și Rareș Coman, însoțiți de Sorin Dragomirescu și preparatorul fizic Miruna Trifan, au participat la Memorialul Gianni Asti, turneu desfășurat în Varese și dedicat echipelor U14. Timp de 2 zile, sportivii noștri au îmbrăcat echipamentul echipei din Trento și au evoluat alături de jucătorii italieni.

Cei mai de perspectivă rechini vor intra automat în vederile Aquila Basket Trento și vor beneficia de tot suportul venit din partea partenerilor noștri.

Antrenorii noștri vor beneficia de un mediu optim pentru a împărtăși viziunea lor cu specialiști din celelalte structuri, de a cunoaște diferite stiluri de a lucra cu sportivi și de a-și însuși noi cunoștințe.

Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Lumina
  
Nike Ferroli
  
Soleto Trattoria brotac