12.07.2017

Liga Nationala de Baby si MiniBaschet, Mangalia 2017

Liga Nationala de Baby si Minibaschet Mangalia 2017 s-a incheiat, iar sportivii BC Laguna Sharks Bucuresti s-au intors acasa plini de entuziasm si dornici de a continua activitatea baschetbalistica.

In competitia de babybaschet, rechinii au reusit sa obtina un bilant pozitiv de 3 balaceli in mare si 1 partida de Aventura Parc, la care putem adauga si cele 8 victorii realizate intr-un total de 9 meciuri jucate.

Grupa Albastra de Minibaschet, a adus echipelor BC Laguna Sharks rezultate foarte bune atat pe terenul de baschet cat si in piscina hotelului Majestic din Olimp.
BC Laguna Sharks Alb a incheiat competitia cu un rezultat echitabil, contorizand 4 victorii si 4 infrangeri pe parcursul celor 8 partide disputate la Mangalia. BC Laguna Sharks Negru a reusit sa obtina o singura victorie, dar baietii si-au adaugat in palmares o vizita la parcul de distractii si multe partide castigate in apa Marii Negre.
In Grupa Rosie, sportivii nostri au reusit sa termine competitia printre primele cele mai bune 10 echipe din tara, si si-au adaugat in palmares meciuri foarte bune disputate in compania unor echipe puternice.

#sharksquad

Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Lumina
  
Nike Ferroli
  
Soleto Trattoria brotac