13.03.2018

Rezultate obtinute de echipele BC Lagna Sharks Bucuresti si CSM Steaua Bucuresti EximBank in perioada 09 -11 Martie 2018:

Echipele conduse de Cosmin Barbu si Vali Calin, au inregistrat o serie de 4 victorii, din tot atatea partide disputate in acest week-end, trei dintre acestea contant pentru Campionatul Municipal de Juniori 3, iar una pentru categoria superioara, Juniori 2.

Minirechinii de la Laguna Sharks Alb au inceput in forta aceasta etapa, invingand pe teren propriu echipa ACS Leii Bucuresti, insa nu au reusit sa pastreze acelasi ritm, si au cedat in fata adversarilor de la CN Aurel Vlaicu, care s-au impus cu scorul de 39:24.

Baietii lui Eduard Vochin continua pe acelasi trend ascendent, invingand echipa CS Steaua Magic -1 Bucuresti la o diferenta de 12 puncte, demonstrand astfel ca se pregatesc intens pentru Festivalul de Minibaschet de la Mangalia.

Colegii de la CSM Steaua Bucuresti EximBank au reusit sa controleze partida disputata in compania unei dintre contracandidatele la titlul de Campioana Nationala U16, U-BT -1 Cluj Napoca si sa se mentina in fruntea grupei semifinale B.

#sharksquad
#onebigarmy

Arhiva
Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Botta Ferroli
  
IOANID SCOALA IOANID GRADINITA
  
glorysportsteam brotac