13.05.2018

”Ghinionul” nostru de 13 Mai !

VLAD IONESCU a fost printre primii sportivi ai echipelor de performanta ale clubului nostru, si intr-o oarecare masura ne bucuram ca a ”agatat ghetele in cui” mai devreme...pentru ca acum, antrenorul Vlad ii invata pe micutii baschetbalisti de la grupele de initiere, sa iubeasca baschetul la fel de mult cum o face si el.
Ca sportiv, Vlad a fost un jucator foarte responsabil, poate ...cel mai ”calculat”..... inaintea ficarei actiuni pe teren, el avea deja toate probabilitatile in minte, si ...de cele mai multe ori, o alegea pe cea mai potrivita. Pe acelasi principiu functioneaza acum si in viata de zi-cu-zi. Mereu, a contat intai echipa si asa cum spunea si Lebron James, bashetbalistul preferat al lui Vlad: ”I think, team first. It allows me to succeed; it allows my team to succeed”.
Si...atunci cand pasiunea iti ghideaza fiecare pas, este imposibil sa nu ”contaminezi” tot ce te inconjoara. In cazul lui Vlad....toata familia Ionescu. Astfel avem acum, un mic babyrechin de mare perspectiva – Andrei, fratele mai mic al lui Vlad, un statistician pe care multe echipe de Liga Nationala si l-ar dori – dl. Ionescu, tatal lui Vlad, si cel mai fanatic suporter al micilor baschetbalisti, dna. Ionescu, mama lui Vlad.

Iar astea sunt cu adevarat motive de mandrie pentru noi. Multumim Vlad ...pentru tot! La multi ani COACH Vlad!

Arhiva
Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Botta Ferroli
  
IOANID SCOALA IOANID GRADINITA
  
glorysportsteam brotac