12.09.2018

Campionatul National U14 2018/2019!

Sistemul competitional este alcatuit din 12 turnee la finalul carora se vor cunoaste cele 8 finaliste al Competitiei Nationale.
Echipa BC Laguna Sharks a fost repartizata in grupa A2 impreuna cu ACS Vilis Bucuresti, CS Royal Fun Bucuresti. Din grupa A mai fac parte ACS MC Ball Mangalia, BC Athletic Constanta, ACS Deceneu Tulcea, ABC Leii Bucuresti, ACS Baller Bucuresti si vicecampionii de la categoria U13 - ACS Dan Dacian Bucuresti.

Echipa rechinilor va fi antrenata de catre Alin Saftel si Vali Calin, avand alaturi de ei doua specialiste in pregatire fizica Raluca Ciuchita si Miruna Trifan. Alin Saftel: ”Ne asteapta un sezon destul de dificil avand in vedere ca foarte multi baieti sunt in clasa a VIII-a si au in fata un prim examen important al activitatii scolare. Insa, sunt convins ca, atat jucatorii cat si parinti vor fi alaturi de noi, si impreuna vom putea obtine rezultatele dorite pe ambele planuri. Actualul sistem competitional ne avantajeaza din punct de vedere al diminuarii numarului de deplasari, astfel ca vom avea mai mult timp pentru pregatire. Sunt increzator pentru ca avem o echipa ambitioasa si puternica, si cand spun asta ma refer atat la jucatori, cat si la antrenori si preparator fizic, iar asta se va vedea in evolutiile baietilor.”

#bercenisharksquad#followthesharksquad

Arhiva
Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Botta Ferroli
  
IOANID SCOALA IOANID GRADINITA
  
glorysportsteam brotac