12.03.2019

Rezultate - Campionatul Municipal 09-10 Februarie

Juniori 2 au obtinut o victorie lejera in fata celor de la CS Playball Bucuresti, baietii lui Vali Buculei demonstrand ca au reusit sa treaca peste cele doua infrangeri ”acumulate” etapa trecuta, si ca isi doresc sa lupte in continuare pentru obtinerea unui loc cat mai sus in ierarhia municipala.
Tot un rezultat pozitiv au reusit si rechinii albi care au intalnit pe teren propriu, CS Steaua Magic-1 Bucuresti, ajungand astfel la cea de-a doua victorie consecutiva din cadrul fazei semifinale. Urmatorii adversari ai rechinilor vor fi CS Lumina Wolves Galben Bucuresti.
Generatia 2010 a avut de disputat doua partide in acest final de saptamana, etapa programata impotriva CS Admar Costinesti, precum si restanta de saptamana trecuta cu cei de la CS SuperFly Bucuresti. Baietii s-au mobilizat exemplar la cei 9 ani (majoritatea neimpliniti) si au incheiat meciurile cu evolutii foarte bune, rechinul Tudor Ciurariu reusind chiar sa inscrie primul cos din viitoarea lui cariera baschetbalistica.
Din pacate, babyrechnii albi antrenati de Elena Stan, au cedat in fata puternicei echipe Slam Alb, acestia impunandu-se la finalul partidei cu scorul de 48:15.
#bercenisharksquad #followthesharksquad

Arhiva
Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Botta Ferroli
  
IOANID SCOALA IOANID GRADINITA
  
glorysportsteam brotac