1.04.2019

Rezultate - Campionatul Municipal 30-31 Martie 2019

Un week-end foarte bun pentru micuții baschetbaliști antrenați de Elena Stan și Edi Vochin. Atât la categoria babybaschet cat și la categoria minibaschet, rechinii au înregistrat evoluții foarte bune în compania puternicelor echipe BC Lynx Ploiești , respectiv ACS Artesania București.
O victorie frumoasa au obținut si cei mai mari dintre juniorii noști, care au reușit să câștige partida cu Fun Baschet Otopeni cu scorul de 82:55. Băieții noștri mai au de disputat doua etape foarte importante împotriva echipelor bucureștene CSS Nr. 4 Lumina Wolves și ACS Dan Dacian, partide care vor decide cele doua echipe calificate din grupa A, in Final Four-ul Campionatului Municipal Juniori 1.
Cele mai disputate meciuri au fost programate sâmbătă, în ”casa” rechinilor, la categoria Juniorilor 2, dar din păcate, la final, tabela a fost de partea oaspeților. Deși sportivii noștri s-au comportat exemplar, și performanțele lor se îmbunătățesc constant, le-au permis totodată adversarilor să își impună propriul ritm joc și astfel oferindu-le victoria.

#bercenisharksquad #followthesharksquad #babysharks #minisharks #sharkfamily

Arhiva
Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Botta Ferroli
  
IOANID SCOALA IOANID GRADINITA
  
glorysportsteam brotac