22.07.2019

#onceasharkalwaysashark Sebi Simon

Ca în fiecare an de ceva timp încoace, a venit momentul să ne lăudăm, din nou, cu rechinul nostru Sebi!

De fapt, povestea este despre medaliatul cu argint al Olimpiadei Internaționale de Matematica, care a fost organizată de prestigioasa University of Bath din Anglia.
Sambătă, 20 Iulie Sebi Simon a reușit să obțină o noua recunoaștere a muncii sale, la finalul unui an foarte greu în care Sebi a ” împăcat cu succes activitatea școlară și sportul de performanță”.
Din afară, poate fi o noua relatare despre un elev conștiincios căruia îi place matematica și baschetul, însă în spatele acestei pasiuni se află sacrificii enorme, și o să ”dam din casă” cel mai recent exemplu, la Turneul Final 6 acolo unde echipa CSM București, echipa a cărui component este, a luptat pentru accederea între cele mai bune 4 echipe ale României la categoria U16. Atunci Sebi, deși nu se afla într-o perfectă stare de sănătate, a refuzat să se odihnească, și să își „lase echipa”, și a decis, împotriva indicațiilor medicale, sa lupte cu îndârjire în toate partidele turneului.

Sebi este un rechin încă de când concura la babybaschet, și în tot acest timp, El ne-a învățat pe toți, sportivi, antrenori, manageri sau conducători de club că atunci când îți dorești cu adevărat trebuie sa lupți până la capăt, indiferent de obstacolele întâlnite pe drum și cu siguranță toate sacrificiile își vor afla recompensa.

Multumim Sebi pentru lecția predată!

#Proudofyou #onceasharkalwaysashark #math&basketball #ambitious #everythingispossible #IMO2019

Arhiva
Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Botta Ferroli
  
IOANID SCOALA IOANID GRADINITA
  
glorysportsteam brotac