19.08.2021

Laguna Sharks şi Lumina Wolves fuzionează

Proiectul este unic în sportul de performanță din România întrucât activitatea sportivă la nivel înalt se completează perfect cu cea academică.
Noul proiect va beneficia de palmaresul și experiența celor două cluburi, iar Instituțiile de învățământ Lumina vor crea cadrul școlar optim pentru ca fiecare sportiv să beneficieze de educație școlară la cel mai înalt nivel.
Proiectul se va ocupa de pregătirea sportivă a peste 1000 de tineri baschetbaliști, precum și de organizarea activității echipei de seniori. Unul dintre obiectivele proiectului fiind crearea unui sistem corect în care sportivii români să poată performa la orice categorie de vârstă.
Echipa de seniori va participa în Liga 1 și va fi formată în cea mai mare parte din tineri jucători autohtoni.
Începând cu anul 2022 sportivii vor avea la dispoziție o bază sportiva supraetajată nouă, care va reuni în același complex educațional o sală de joc cu tribune, de nivelul Ligii Naționale, o altă sală de antrenament, o sală de fitness, parcare, dar și birourile clubului.
Partener tehnic al Laguna Sharks va fi Peak Sport România, iar cel de servicii de fizioterapie, kinetoterapie și recuperare medicală, Medicine Park by Tuncay Öztürk.
#newsharksquad #followthesharksquad
#basketballgoeson

Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Botta Ferroli
  
IOANID SCOALA IOANID GRADINITA
  
glorysportsteam brotac