PARTENERI

Doriti ca baschetul sa prinda "radacini" in Romania? Haideti sa le sadim impreuna!

Alaturati-va echipei noastre punand umarul la dezvoltarea baschetului si la educatia si cresterea copiilor nostri. Haideti sa construim o echipa castigatoare! Imbracati tricoul BC Laguna!

Pentru a afla variantele de sponsorizare a scolii noastre de baschet, Va rugam sa ne contactati.

Banii pe impozit se duc oricum, "insa acum poti decide tu unde!" Fiecare cetatean al Romaniei plateste ca persoana fizica un impozit pe venitul global realizat in anul anterior. Conform legislatiei in vigoare, incepand din anul 2010, fiecare cetatean roman poate directiona o suma reprezentand 2% din impozitul pe venitul global datorat Statului catre activitatea baschetbalistica din tara noastra.

Daca sunteti interesati sa contribuiti la proiectele noastre, in vederea dezvoltarii baschetului juvenil, prevederile legale in vigoare va ofera posibilitatea de a va implica, fara ca acest lucru sa va afecteze bugetul!


CE TREBUIE SA FACETI:

1. Daca aveti numai venituri din salarii:
a) Solicitati angajatorului fisa dumneavoastra fiscala corespunzatoare ultimului an incheiat;
b) Depuneti – personal sau prin posta – pana la 15 mai anul curent, la administratia financiara la care sunteti arondat, o copie a fisei fiscale impreuna cu cererea tip (formularul 230), in care sunt specificate datele de identificare a entitatii nonprofit si prin care solicitati ca 2% din impozitul pe venit de anul trecut, sa fie alocat asociatiei noastre

2. Daca aveti alte venituri decat cele din salarii:
a) Completati declaratia de venit (formularul 200) cu datele personale si suma reprezentand 2% din impozitul pe venit.
b) Depuneti apoi, personal sau prin posta, pana la data de 15 mai anul curent, la administratia financiara la care sunteti arondat, aceasta declaratie (formularul 200), prin care solicitati ca 2% din impozitul pe venit de anul trecut, sa fie alocat asociatiei noastre.

Date de contact

Telefon: 07BCLAGUNA (0722524862)

E-mail: office@bclaguna.ro

Calendar evenimente
Facebook
Parteneri
Lumina
  
Nike Ferroli
  
Soleto Trattoria brotac